Singapore – MIT Gambit Game Lab | Cambridge, MA

6,400sf tenant fit-up for MIT’s Gambit Game Lab
Gut renovation for 11 new office suites and 10 creative team labs
2008
(in collaboration w/ Menders, Torrey & Spencer, Inc.)

Floor Plan

Floor Plan

Main corridor - frosted glass partitions were proposed in lieu of white boards

Main corridor

Main Corridor - solid wood "barn" style doors proposed to encourage free flowing communication between labs

Main Corridor – solid wood “barn” style doors proposed to encourage free flowing communication between labs

Back corridor

Communication Membrane - Frosted glass partitions proposed in lieu of white board. This allowed more ambient light in interior spaces and encouraged communication between creative team labs.


Communication Membrane – Frosted glass partitions proposed in lieu of white board. This allowed more ambient light in interior spaces and encouraged communication between creative team labs.