The Whitehead Institute for Bio Research | Cambridge, MA

Office Suite & Conference Room Renovation
2009/10
(in collaboration with Menders, Torrey & Spencer inc)
Library and function room

 Library and function room
Library media storage

Library media storage

Office Suite Renovation

Office suite reception

Office suite renovation

Office suite lobby

The conference room was well received with the proposed use of glass as...

The conference room required multiple writing surfaces. A dry erase wall covering was proposed as well as  frosted glass for…

 

...writing surface, light cove and back splash. Paperstone was used for the counter top as well as the pen trays attached to the glass writing surfaces.

…writing surface, light cove and back splash. A recycled paper product was used for the counter top and pen trays attached to the glass writing surfaces.